EmailTwitterFacebookLinkedIn

Toezichthouder Haarlem

Hou jij van zwemmen? Wil je afwisseling in je werk met een team leuke collega’s? Lees dan snel verder of werken als toezichthouder bij jou past! 

Wat ga je doen?

Ben jij een waterliefhebber en doe je niets liever dan anderen een leuke tijd bezorgen? Als lifeguard zorg jij er samen met je collega’s voor dat de gasten een fantastische dag hebben. Je ontvangt gasten met een glimlach, informeert en adviseert ze. Met jouw verantwoordelijkheidsgevoel waarborg jij de veiligheid aan de badrand. Met jouw vriendelijke aanwezigheid en toezicht zorg je voor rust en een nette uitstraling van het zwembad. 

Voor deze vacature zoeken wij iemand die aan de slag wil in het toffe zwembad Boerhaavebad in Haarlem. Jij houdt voornamelijk toezicht bij vrij zwemmen in ons mooie recreatie bad, daarnaast zal je dit ook doen bij het banenzwemmen.  

Vind jij het leuk om jouw leuke werkmomenten te delen met jouw collega’s? En ben je zelf handig met social media? Wij zouden het tof vinden als jij dit voor ons deelt en bijhoudt op onze socials! 

Wat bieden wij jou?

Naast een afwisselende en ondernemende baan met veel vrijheid bieden wij je graag: 

 • Een flexibel contract met het aantal uur dat bij jou past
 • Trainingen, zoals een zwemtest, EHBO en BHV om je werk goed te kunnen doen 
 • Salaris volgens schaal 2 van CAO Vermo (maximaal  €15,88 bruto per uur)
 • Op zondag krijg je 150% salaris betaalt 
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33% 
 • Arbeidsvoorwaarden volgens CAO Vermo, waaronder een jaarlijkse inflatiecorrectie op je salaris 
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling via het ABP
 • 32 uur vrij te besteden aan persoonlijke ontwikkeling in de SRO Academie 
 • Een collectieve ziektekostenverzekering en korting op verzekeringen & zwemmen in SRO-zwembaden  
 • Een hecht team professionele en ontzettend leuke collega's. En heel veel werkplezier bij een werkgever die serieus aandacht heeft voor mens en maatschappij! 

Wat neem jij mee?

Jij bent sociaal, gastvrij en in staat snel te handelen bij onverwachte situaties. Daarnaast: 

 • Ben jij een goede zwemmer 
 • Heb je een EHBO/BHV certificaat of ben je bereid deze te halen 
 • Je bent ook flexibel om bij ons in de andere baden te werken; de Houtvaart en de Planeet. 
 • de piek van de werkzaamheden ligt op zaterdag/zondag en in de vakantieperiodes. Het is fijn als je dan ook kunt werken.

Nieuwsgierig?

Leuk! Wij ook naar jou! Heb je nog vragen over de procedure? Onze recruitment afdeling komt graag met je in contact, bel of stuur een WhatsApp bericht via 06-22238840. Geen vragen meer? Solliciteer dan direct via de button en vertel ons meer over jezelf. Wij zijn benieuwd naar jou en beloven je snel te contacten! 

Over SRO

SRO is een betrokken organisatie met een maatschappelijke missie. Wij helpen gemeentes bij het realiseren van hun doelstellingen op het gebied van sport, vrije tijd en maatschappelijk vastgoed. Onze pijlers: beheer & onderhoud van maatschappelijk vastgoed, exploitatie van sportaccommodaties en sportstimulering voor jong en oud. Dankzij onze jarenlange ervaring en samenwerkingsrelaties met gemeenten, kennen wij de markt en het speelveld als geen ander. Maar het zijn vooral de gebruikers die het hart vormen want de maatschappelijke functie van vastgoed valt of staat met het gebruik ervan. Een bloeiende sportvereniging of onderwijsinstelling, een actief cultuurgebouw, een drukbezocht zwembad. Zo hebben zoveel mogelijk inwoners baat bij maatschappelijk vastgoed. Daarom zeggen wij ook wel “de klanten van onze klanten zijn onze echte klanten.”  

En deze missie en sfeer vind je ook als collega bij SRO. Een organisatie met hechte teams, maatschappelijk belang, een sterk klantgerichte visie en thema’s zoals duurzaamheid, innovatie en een betere leefwereld. Een sociale werkgever met aandacht voor de mens en maatschappij waarin jij leeft! Doe je met ons mee?

Acties