Skip to content

Zwembaden

SRO is bij veel mensen bekend vanwege de zwembaden die we beheren. En dat is ook niet zo gek: in totaal beheren en exploiteren we maarliefst 10 binnenzwembaden en 3 buitenbaden! Grote kans dus dat je ooit te gast bent geweest in een van onze baden. Elk zwembad heeft zijn eigen karakter en biedt verschillende mogelijkheden voor onze bezoekers. Onze collega's zetten zich elke dag weer met volle energie én plezier in om onze bezoekers een toptijd te geven! Op deze pagina vindt je de actuele vacatures van onze zwembaden, lees je meer over de verschillende functies we hebben in onze zwembaden en kun je direct de locaties bekijken. Heb je jouw favoriete werkplek al gespot?

Actuele vacatures in onze zwembaden

FunctietitelLocatieAfdeling
Facilitair medewerker AmerenaAmersfoortZwembad Amerena Amersfoort
Horecamedewerker zwembad OctopusLeusdenZwembad Octopus
Klimbos instructeurs en rescuersZeistZwembad Dijnselburg Zeist
Lifeguard/ toezichthouder zomerseizoenIJmuidenZwembad Heerenduinen IJmuiden
Medewerker BosbadAmersfoortBosbad Amersfoort
Medewerker SijsjesbergHuizenZwembad Sijsjesberg Huizen
ToezichthouderHaarlemZwembaden Haarlem
ToezichthouderZeistZwembad Dijnselburg Zeist
Toezichthouder OctopusLeusdenZwembad Octopus
ZweminstructeurZeistZwembad Dijnselburg Zeist
ZweminstructeurLeusdenZwembad Octopus
ZweminstructeurIJmuidenZwembad Heerenduinen IJmuiden
ZweminstructeurHaarlemZwembaden Haarlem
Facilitair medewerker Amerena
Amersfoort
Zwembad Amerena Amersfoort
Lifeguard/ toezichthouder zomerseizoen
IJmuiden
Zwembad Heerenduinen IJmuiden
Medewerker Bosbad
Amersfoort
Bosbad Amersfoort
Medewerker Sijsjesberg
Huizen
Zwembad Sijsjesberg Huizen
Toezichthouder
Haarlem
Zwembaden Haarlem
Toezichthouder
Zeist
Zwembad Dijnselburg Zeist
Zweminstructeur
Zeist
Zwembad Dijnselburg Zeist
Zweminstructeur
Leusden
Zwembad Octopus
Zweminstructeur
IJmuiden
Zwembad Heerenduinen IJmuiden
Zweminstructeur
Haarlem
Zwembaden Haarlem

Zweminstructeur

Als zweminstructeur geef je natuurlijk ABC zwemles aan jong én oud, en leer je ze de vaardigheden om dat felbegeerde diploma te kunnen halen. Daarnaast geef je aquasportles aan doelgroepen die bij jou passen. Ben jij die energieke Aquafit docent die de wekelijkse les tot een feestje maakt? Of heb je de juiste skills om kleine kinderen te laten wennen aan het water tijdens de ouder-kind lessen? Dan zoeken we jou als toevoeging aan ons team!

toezichthouder

Als toezichthouder neem jij een centrale plek in bij onze zwembaden. Je ziet alles wat er in en om het bad gebeurt. Je voelt je verantwoordelijk en zorgt ervoor dat onze bezoekers veilig kunnen zwemmen. En mocht er onverhoopt iets gebeuren, dan weet jij adequaat te handelen. Zo draag jij bij aan de veiligheid maar vooral ook aan het zwemplezier van onze bezoekers.

Frontoffice medewerker

Een bezoek aan het SRO zwembad begint bij jou! Als frontoffice medewerker heet je onze bezoekers welkom, ben je het eerste aanspreekpunt en beantwoord je eventuele vragen. Daarnaast doe je licht administratieve werkzaamheden. Ook fungeer je als schakel tussen de bezoekers en jouw collega's van verschillende afdelingen. Is gastvrijheid jou op het lijf geschreven, houd je van afwisseling en kun je snel schakelen? Reageer dan snel!

Horecamedewerker

Ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken, vind je het leuk om met mensen om te gaan, en zoek je een flexibele baan die je perfect kunt combineren met bijvoorbeeld je studie? Kom dan werken in onze horeca bij zwembad Octopus, Dijnselburg, Sijsjesberg of het Bosbad. Als horecamedewerker voorzie je onze bezoekers van koude en warme maaltijden, snacks en drankjes. Ook zorg je ervoor dat het horecagedeelte netjes en schoon blijft. Echt iets voor jou? Klik dan snel op de button om te reageren.

In welke zwembaden kun je werken?