Overslaan naar content

Vastgoed Service

Onze afdeling Vastgoed Service en Onderhoud zorgt dat al het gemeentelijk vastgoed dat SRO beheert er perfect bij staat. Of het nu gaat om onderhoud van onze sportzalen, het toegankelijk maken van een woning voor minder validen of het (laten) herstellen van een monument: de afdeling en onderhoud service plant, voert uit en controleert. Vanuit teams in Haarlem en Amersfoort wordt er dagelijks gewerkt aan verschillende projecten. Lees hier meer over de vacatures en de mogelijkheden voor jou!

FunctietitelWerkmodelLocatie
Technisch Medewerker AmersfoortOp locatie
  • Amersfoort

technisch Vastgoedbeheer

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarin je een onmisbare schakel bent in het beheren en onderhouden van gemeentelijk vastgoed? Dan is de functie van technisch vastgoedbeheerder bij SRO echt iets voor jou! Met jouw technisch advies, planningskills, organisatievermogen en financieel inzicht ben jij de drijvende kracht achter het succesvol managen van onze projecten. Word jij onze nieuwe held in het vastgoedbeheer? Solliciteer dan nu!

Service onderhoud

Wil jij jouw expertise als timmerman, elektromonteur, loodgieter, schilder of allrounder inzetten om Amersfoort en Haarlem nóg mooier te maken? Bij ons ben jij dé specialist die het gemeentelijke vastgoed in topconditie houdt! Van monumentaal pand tot sportlocatie of openbare ruimte: jij draagt jouw steentje bij om onze steden te laten schitteren. En heb jij een passie voor zwembaden? Ook daar hebben wij specialisten voor nodig, dus laat jezelf zien en help ons gemeentelijk vastgoed in topconditie te houden!

Werkvoorbereiding & planning

Als werkvoorbereider of coördinator onderhoud bij SRO ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van gedetailleerde plannen voor projecten en werkzaamheden. Je bepaalt de benodigde middelen, materialen en mankracht en zorgt ervoor dat deze tijdig beschikbaar zijn. Je stemt af met de verschillende betrokken partijen en zorgt voor een strakke planning die haalbaar is. Tijdens de uitvoering monitor je en stuur je waar nodig bij. En gebeurt er iets onverwachts? Dan kun je snel schakelen en zorg jij voor een passende oplossing. Is dit jouw ideale baan? Laat het ons dan snel weten!

projectmanagement

Werken op de afdeling Projectmanagement bij SRO is uitdagend! Onze projectleiders werken dagelijks aan het plannen, coördineren en monitoren van projecten op het gebied van service & onderhoud, duurzaamheid en vastgoed. Dit varieert van het opstellen van budgetten en tijdschema's, tot het beheren van resources en het aansturen van medewerkers en stakeholders. Als projectleider bij SRO werk je nauw samen met klanten, consultants en aannemers om ervoor te zorgen dat projecten op tijd en binnen het budget worden afgerond en voldoen aan de vereiste specificaties. Kortom: deze baan is nooit saai!

portefeuillebeheer

Als medewerker portefeuillebeheer houdt je je bezig met het beheren van onze huurcontracten en de financiële administratie van ons gemeentelijk vastgoed. Daarnaast ben je betrokken bij verschillende projecten en werk je nauw samen met onze huurders en andere afdelingen binnen SRO. Met jouw analytische blik en probleemoplossend vermogen zorg je voor een optimaal portefeuillebeheer. Kortom: een afwisselende en uitdagende functie waarbij je een belangrijke rol speelt binnen onze organisatie.