Overslaan naar content

Wij zijn sro

SRO beheert, onderhoudt en exploiteert gemeentelijk vastgoed in de regio's Amersfoort en Kennemerland. Dit zijn bijvoorbeeld zwembaden en sporthallen, maar ook multifunctionele accommodaties, rioolgemalen en monumenten. Daarnaast zorgen wij voor de uitvoering van het sportbeleid door bijvoorbeeld de inzet van onze buurtsportcoaches. En dat doen wij nu al meer dan 25 jaar. SRO is een vooruitstrevende organisatie. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers en helpen hen vooruit. We zijn gedreven en zetten dagelijks onze kennis en ervaring in om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Zo werken we samen aan een bloeiend maatschappelijk leven, een actieve vereniging, een goed bezocht cultuurgebouw of een levendig zwembad. 

Maar... dit kunnen wij niet zonder onze collega's! SRO zijn we samen. SRO’ers hebben daarom recht op een prima arbeidsvoorwaardenpakket. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in onze eigen SRO academie.

het Sro gevoel

Werken bij SRO brengt iets speciaals met zich mee. Iets unieks. Wij noemen dit: het SRO-gevoel. Het heeft te maken met de houding waarmee wij in het leven staan, en waarom wij dingen doen zoals we ze doen. Het is een gevoel van trots voor wat we doen en respect voor de mensen om ons heen. Met energie en passie brengen we mensen in beweging. Ben je benieuwd hoe dat er in de alledaagse praktijk uitziet? Dat zie je in de video!

Onze missie en kernwaarden

Bewust, energiek, vooruitstrevend en samen. Dát zijn de kernwaarden van SRO. Wij hebben een ‘platte organisatie’, zijn oplossingsgericht en werken met korte lijnen. Energieke en gedreven professionals vormen het hart van onze organisatie. Onze waarden staan centraal in alles wat we doen. Samen kunnen we meer. Wij geloven dan ook in partnerships voor het versterken en verbeteren van onze accommodaties en onze dienstverlening. Onze accommodaties worden zo duurzaam mogelijk ingericht. SRO blijft vooroplopen en wil verder groeien. Daarom passen wij ons steeds aan de altijd veranderende maatschappij aan. Zo maken wij het verschil.

Wil jij meer zien van onze werkzaamheden, projecten en collega's? Neem een kijkje op onze corporate website!