Overslaan naar content

Sportservice

Jong en oud in beweging krijgen: dat is waar de collega's bij Sportservice zich dagelijks voor inzetten. Onze buurtsportcoaches, verenigingsadviseurs en vakleerkrachten bewegingsonderwijs werken elk vanuit hun eigen expertise samen aan de vitaliteit van de bewoners van Amersfoort!

Of het nu gaat om een yoga cursus voor ouderen, bokslessen voor pubers of sportactiviteiten voor mensen die herstellen van ziekte: vanuit onze afdeling sportservice bedienen we alle lagen van de bevolking en maken we sport en beweging voor iedereen toegankelijk.

Actuele vacatures bij Sportservice

FunctietitelWerkmodelLocatieAfdeling
Vakleerkracht Bewegingsonderwijs POOp locatie
  • Amersfoort, Utrecht, Nederland
SportserviceBekijk vacature
Vakleerkracht Bewegingsonderwijs PO
Op locatie
  • Amersfoort, Utrecht, Nederland
Sportservice

Stageplaats (c)alo

Kom jij stage lopen bij onze vakgroep beweegonderwijs033? Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelingen als (toekomstig) vakleerkracht binnen verschillende doelgroepen en/of onderwijsvormen. Dit doen we vanuit de vakgroep op meer dan 20 scholen, zowel onder schooltijd als naschoolse beweeglessen.

Vakleerkracht bewegingsonderwijs

Als gymdocent werk je op één of meerdere basisscholen in de gemeente Amersfoort. Je bent verbonden met de school en ook met de ongeveer 25 collega's in de vakgroep. Samen kunnen jullie sparren over activiteiten en zorgen voor een goede kwaliteit van bewegingsonderwijs. Een unieke samenwerking, waar jij onderdeel van kunt zijn!

Buurtsportcoach

Jong en oud met beweeg- en spelactiviteiten activeren: dat is waar het voor jou om draait. Als buurtsportcoach werk je samen met partners in de wijk aan deze missie. Dit doe je door het aanbieden van een groot scala aan activiteiten en organisaties aan elkaar te verbinden. Je krijgt de vrijheid om nieuwe dingen op te zetten en om succesvolle activiteiten uit te breiden. Met jouw enthousiasme en kennis weet je precies hoe je iedereen in beweging kunt krijgen.

Buurtsportcoach onderwijs

Wist je dat je werken als buurtsportcoach en vakleerkracht ook kunt combineren? Wordt buurtsportcoach onderwijs!

Tijdens jouw werk laat je leerlingen kennismaken met verschillende sporten en motiveer je ze om hun talenten te ontdekken en ontwikkelen. Bijvoorbeeld door het organiseren van verschillende schoolsporttoernooien. Ligt deze combinatie helemaal in jouw straatje? Kijk dan snel naar de actuele vacatures of stuur ons jouw open sollicitatie.

citytrainer - Cursus

Wil jij leren hoe je (sport)activiteiten organiseert en begeleidt? Wil je mensen in beweging brengen of bijvoorbeeld de Koningsspelen organiseren?

Met onze cursus ga je aan de slag met de vaardigheden; presenteren, ontwikkelen, organiseren, begeleiden en samenwerken. De cursus Citytrainer bestaat uit 11 bijeenkomsten en tussendoor loop je 15 uur praktijkstage om ervaring op te doen in het werkveld. Met je certificaat op zak kun je bij verschillende activiteiten in Amersfoort aan de slag om nog meer Amersfoorters in beweging te krijgen.

(nog) niet gevonden wat je zoekt?

Staat jouw ideale functie er niet bij of ben je benieuwd naar wat SRO nog meer doet? Bekijk snel onze overige vacatures.