Overslaan naar content

Technisch Medewerker Amersfoort

 • Amersfoort, Utrecht
€ 3.243 per maandVastgoed Service en Onderhoud Amersfoort

Stroom jij over van vakmanschap en werk je graag zowel binnen als in de buitenlucht? Vind je het gaaf om verschillende soorten maatschappelijk vastgoed in topconditie te houden? Kom dan werken bij de afdeling Vastgoed Service en Onderhoud van SRO voor de regio Eemland.


Dit ga je doen als timmerman

Dagelijks ben jij op locatie het aanspreekpunt voor onze opdrachtgever en eindgebruikers. Je bent hier verantwoordelijk voor het vervangen van kozijn en deuren, nauwkeurig renovatiewerk en reparatie van hang- en sluitwerk. Dit doe je op locaties als scholen en kantoren, maar ook zwembaden, sporthallen en monumentale panden. Met jouw expertise en creativiteit denk jij altijd in oplossingen en weet jij toekomstige onderhoudsklachten en storingen te voorkomen.

Dit ga je doen als schilder

Van het in de grondverf zetten van kozijnen en deuren in kantoren en sportzalen tot specialistisch schilderwerk aan monumentale panden. Geen dag is hetzelfde. Jij bent dagelijks aanwezig op locatie en hét aanspreekpunt voor de opdrachtgever en eindgebruikers. Jij weet middels het inzetten van jouw expertise toekomstige onderhoudsklachten te voorkomen. 


Dit ga je doen als elektricien

Lichtschakelaars, groepenkasten, complexe storingen en het vervangen van TL voor LED, dit zijn dingen die jij met twee vingers in jouw neus aanpakt. Je vindt het leuk om zowel bij een openluchtzwembad, als een kantoor of monumentaal pand als aanspreekpunt voor onze opdrachtgever en eindgebruiker te fungeren. Met jouw vakmanschap en creativiteit weet jij er altijd voor te zorgen dat onze gebruikers veilig en met plezier genieten op onze accommodaties.


Dit ga je doen als loodgieter

Jij bent met jouw collega's verantwoordelijk voor het vervangen van stopkranen in kantoren en sportzalen tot het herstellen van daken van monumentale panden. Jij zorgt ervoor dat alle rioleringen en leidingen goed en volledig geïnstalleerd zijn. Dagelijks ben je het aanspreekpunt op gebied van installatie techniek voor onze opdrachtgevers en eindgebruikers. Middels jouw vakmanschap en creativiteit weet jij hoogwaardige oplossingen te bieden en toekomstige onderhoudsklachten en storingen te voorkomen.

Van alle markten thuis? Leuk, misschien ben jij de allrounder die we zoeken!


Dit bieden wij jou

Naast een afwisselende en verantwoordelijke baan met veel vrijheid bieden wij je graag:

 • een fulltime contract voor 36 uur per week. Liever een ander aantal uren werken? Dat is bespreekbaar!
 • een goed salaris (CAO Vermo schaal 5, maximaal € 3.243 bruto o.b.v. 36 uur)
 • 8% vakantiegeld aangevuld met een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%
 • een volledig ingerichte bedrijfsauto tot je beschikking met alle gereedschap en tools die je nodig hebt
 • een aantrekkelijke pensioenregeling via het ABP
 • 32 uur per jaar vrij te besteden aan persoonlijke ontwikkeling in de SRO Academie
 • gratis baanzwemmen in alle SRO baden en korting op zwemles en recreatief zwemmen voor jou en je gezin
 • een collectieve ziektekostenverzekering met korting op aanvullende- en tandartsverzekeringen
 • ontzettend leuke collega's en heel veel werkplezier bij een werkgever die serieus aandacht heeft voor mens en maatschappij!

Dit breng jij mee

 • Twee rechterhanden en de mentaliteit om als technisch specialist hoogwaardige kwaliteit en service te leveren. Je hebt al aantoonbare ervaring in het vak
 • Ondernemerschap omdat je vaak zelfstandig op pad bent maar ook teamgeest omdat je op grote projecten juist geregeld samenwerkt
 • Goed plannen & organiseren en creatief zijn in het oplossen van klachten terwijl het vastgoed in gebruik is
 • Jouw rijbewijs B, zodat je van hot naar her kan komen
 • De motivatie om zowel binnen als buiten te werken en een paar keer per jaar storingsdienst te draaien


Zo kom je bij ons aan de baan!

Leuk! Onze recruitment afdeling komt graag in contact met jou, bel of WhatsApp via 06-18608761. Wil je liever even sparren met Bert, jouw toekomstige manager? Bel hem gerust via 06-23113160. Geen vragen meer? Solliciteer dan direct via de button en vertel ons meer over jezelf. Wij zijn benieuwd en beloven snel contact met je op te nemen!

 • Amersfoort, Utrecht
€ 3.243 per maand
Vastgoed Service en Onderhoud Amersfoort

of

 • Amersfoort, Utrecht
€ 3.243 per maand
Vastgoed Service en Onderhoud Amersfoort