Overslaan naar content

Adviseur Inkoop & Aanbesteden

 • Amersfoort, Utrecht
€ 5.270 per maandFinance & Control

Ben jij een inkoper met kennis van Europees aanbesteden? Heb je interesse in complexe aanbestedingen en het verder professionaliseren van inkoop bij een organisatie waar maatschappelijk belang, sportstimulering, innovatie en duurzaamheid hoog op de agenda staan?

In de functie van inkoopadviseur ben jij de schakel tussen de SRO afdelingen en de markt en adviseer je collega’s bij het gehele proces van de voorbereiding tot en met de realisatie en nazorg van (complexe) multidisciplinaire inkoop- en (Europese) aanbestedingsprojecten. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de verdere professionalisering en automatisering van inkoop- en aanbestedingstrajecten binnen SRO. Hierbij kun je denken aan een actueel MVO-beleid op het gebied van inkoop, een professioneel contractmanagement systeem in de organisatie uitrollen en een efficiënte aanbestedingskalender maken en bijhouden.

Dit ga je doen
Je organiseert, structureert en coördineert de aanbesteding(en) in een omgeving met meerdere stakeholders en streeft naar een hoog kwaliteitsniveau voor jezelf en je collega's. Afdeling Inkoop analyseert de inkoopbehoeften van SRO en vertaalt dit in de juiste aanbestedingsstrategieën. Samen met je collega, tevens leidinggevende van de afdeling, vorm je een zelfsturend team en dragen jullie zorg voor de begeleiding van de aanbestedingen die hieruit volgen. Je werkt over de volle breedte van SRO samen met alle mogelijke disciplines en niveaus binnen onze zeer diverse organisatie. Vanuit jouw professionaliteit als inkoopadviseur lever je een belangrijke bijdrage aan de rechtmatigheid van de inkopen van SRO als aanbestedende dienst.


Welk verschil kun jij maken?
Je beschikt over theoretische kennis en ervaring, waardoor je binnen afzienbare tijd in staat bent om het contractmanagement aan te sturen en de aanbestedingen te verrichten. Je bent resultaatgericht, communiceert effectief, bevordert samenwerking en stimuleert verbetering. We zoeken iemand die beschikt over organisatiesensitiviteit, overtuigingskracht en een visie. In je werk ben je accuraat, analytisch en standvastig.

Dit bieden wij jou

Naast een afwisselende baan met veel vrijheid en interne ontwikkelingen bieden wij je graag:

 • Een goed salaris (CAO Vermo) in schaal 9 of 10 afhankelijk van niveau en opleiding tussen de € 3.232 en € 5.270 bruto o.b.v. 36 uur per maand;
 • 8% vakantiegeld plus 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling via het ABP;
 • 32 uur vrij te besteden aan persoonlijke ontwikkeling in de SRO Academie;
 • Een collectieve ziektekostenverzekering, korting op verzekeringen & zwemmen in SRO-zwembaden;
 • Een hecht team professionele en ontzettend leuke collega's. En heel veel werkplezier bij een werkgever die serieus aandacht heeft voor mens en maatschappij!

Dit breng jij mee

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding in een relevante richting, zoals rechten, bouwkundig, economie, bestuurskunde, facility management of technische bedrijfskunde, aangevuld met inkoop specifieke cursussen (bijv. NEVI);
 • Je bent resultaatgericht, communiceert effectief, bevordert samenwerking en stimuleert verbetering;
 • Je hebt enkele jaren ervaring met het inkoopproces;
 • Planmatig werken en goede communicatieve en onderhandelingsvaardigheden zijn hierin een pré;
 • Nieuwsgierigheid en lef om nieuwe ontwikkelingen en ‘out of the box' initiatieven aan te dragen!
 • Sterke procesmatige en organisatorische skills en goed in staat zijn om prioriteiten te stellen;
 • Een overtuigende, ondernemende en verbindende persoonlijkheid en van nature goed in stakeholdermanagement.


Nieuwsgierig!

Leuk! Wij ook naar jou! Heb je nog vragen over de procedure? Onze afdeling recruitment komt graag met je in contact, bel of stuur een WhatsApp bericht via 06-22238840. Geen vragen meer? Solliciteer dan direct via de button en vertel ons meer over jezelf. Wij zijn benieuwd naar jou en beloven je snel te contacten!

 • Amersfoort, Utrecht
€ 5.270 per maand
Finance & Control

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar
 • Amersfoort, Utrecht
€ 5.270 per maand
Finance & Control