Overslaan naar content

Sijsjesberg

Kom jij deze zomer werken bij de Sijsjesberg?

Zwembad Sijsjesberg in Huizen is het mooiste openluchtzwembad van het Gooi en misschien wel één van de mooiste van ons land. Het bad ligt beschut tussen bos en hei. In het zwembad is een duiktoren met een aparte springkuil en er is een grote familieglijbaan. Een prachtige plek om te werken! Voor het zomerseizoen van mei t/m september zijn we weer op zoek naar collega's die onze bezoekers een toptijd geven. Als collega krijg jij:

  • Tot 14 euro bruto per uur, afhankelijk van leeftijd

  • Gratis toegang om zelf te zwemmen bij de Sijsjesberg

  • Toegang tot een e-learning omgeving om je werk goed te kunnen doen

  • Gezellige teamuitjes zoals een BBQ in de Sijsjesberg

  • Doorgroeimogelijkheden binnen SRO (bijvoorbeeld de opleiding tot zweminstructeur)

Lifeguard

Ben jij op zoek naar een uitdagende en verantwoordelijke baan onder de zon? Kom werken bij de Sijsjesberg! Wij zijn op zoek naar alerte lifeguards die toezicht houden op ons prachtige buitenzwembad en zorgen voor de veiligheid van onze bezoekers. Ben jij die enthousiaste redder in nood die wij zoeken?

Toezichthouder zwembaden SRO

HorecamedewerkeR

Heb jij altijd al willen werken in een gezellige en bruisende omgeving? Kom werken in het snoephuisje! Bedien onze bezoekers en voorzie ze van heerlijke warme en koude dranken, snoep, chips en smakelijke patat en snacks. Samen met je collega’s zorg je voor een schone en georganiseerde werkplek en schakel je tussen kassa en het klaarmaken van bestellingen.