Overslaan naar content

Zwembad en klimbos Dijnselburg

Kom jij deze zomer werken bij zwembad en klimbos Dijnselburg in Zeist?

Zwembad en Klimbos Dijnselburg is een toffe sportieve plek voor jong en oud. Van zwemlessen, recreatief zwemmen in het binnen- en buitenbad tot het klimmen in het bos, het kan er allemaal! Een prachtige plek om te werken! Voor het zomerseizoen van juni t/m september zijn we op zoek naar collega's die onze bezoekers een toptijd geven. Als collega krijg jij:

  • Tot 14 euro bruto per uur, afhankelijk van functie en leeftijd

  • Gratis toegang om zelf te zwemmen in Dijnselburg

  • Een heel gezellig team dat naast hard werken ook graag hard lacht samen

  • De mogelijkheid om ingewerkt te worden bij meerdere functies

  • Doorgroeimogelijkheden binnen SRO (bijvoorbeeld de opleiding tot zweminstructeur)

Lifeguard/ toezichthouder

Ben jij op zoek naar een uitdagende en verantwoordelijke baan?Kom werken bij het zwembad Dijnselburg! Wij zijn op zoek naar alerte lifeguards die toezicht houden op ons binnen- en buitenzwembad en zorgen voor de veiligheid van onze bezoekers. Ben jij die enthousiaste redder in nood die wij zoeken?

Toezichthouder zwembaden SRO

Klimbos instructeur/ rescuer

Bezorg jij bezoekers van jong en oud een onvergetelijke beleving in het klimbos? Jij zorgt dat er veilig geklommen kan worden en wanneer nodigt klim je zelf om de bezoekers weer verder op weg te helpen. Een sportieve en verantwoordelijke bijbaan!

Klimbos Instructeur/ Rescuer

HorecamedewerkeR

Heb jij altijd al willen werken in een gezellige en bruisende omgeving? Kom werken in de horeca van Dijnselburg! Bedien onze bezoekers en voorzie ze van heerlijke warme en koude dranken, snoep, chips en smakelijke patat en snacks. Samen met je collega’s zorg je voor een schone en georganiseerde werkplek en schakel je tussen kassa en het klaarmaken van bestellingen.