Overslaan naar content

Vakleerkracht Bewegingsonderwijs PO

Amersfoort, Utrecht€ 4.683 per maandSportservice

Werken op een school, maar onderdeel uitmaken van een vakgroep vol specialisten? Dan ben je bij SRO op de juiste plek! Wij zijn op zoek naar enthousiaste gymdocenten met passie voor het vak, bewegingsonderwijs primair onderwijs willen verzorgen aan de kinderen van Amersfoort.


Dit ga je doen

Komend schooljaar breidt ons team verder uit en zodoende zijn we op zoek naar nieuwe vakleerkrachten bewegingsonderwijs. Wil je één dag werken? Of liever een volle werkweek maken? We bespreken het graag met je!


In de functie van gymdocent bij SRO ben je onderdeel van de Vakgroep Bewegingsonderwijs033. Je geeft gymlessen aan kinderen uit groepen 1 tot en met 8. Vanuit de vakgroep verzorgen we op verschillende basisscholen in Amersfoort bewegingsonderwijs, jij zal je verbinden aan één of meer van deze basisscholen. Je werkt volgens een vast weekrooster, waardoor je gedurende het schooljaar lesgeeft aan dezelfde scholen en klassen.

Als leerkracht bewegingsonderwijs bereid je lessen voor wat op elk niveau, door elk kind kan worden gevolgd. Je kan goed differentiëren en kinderen uitdagen tijdens de les en vindt het een uitdaging om innovatief te blijven en jezelf te blijven ontwikkelen als persoon om de beste lessen neer te kunnen zetten. Je hebt een duidelijk beeld van de vraag en behoefte van kinderen en kan inspelen op veranderingen.

Wat het werken bij SRO uniek maakt, is dat je onderdeel bent van onze enthousiaste vakgroep bewegingsonderwijs. Met ongeveer 28 vakgenoten kun jij je kennis delen, en verder verdiepen. De vakgroep komt regelmatig bij elkaar voor verdiende bijeenkomsten. Zo kan iedereen het beste uit zichzelf en zijn/haar vak halen!


Dit bieden wij jou

Wij bieden jou een plek in een leuk en uniek sportief team in Amersfoort! De vakgroep is onderdeel van de afdeling Sportservice waarin ook onze Buurtsportcoaches actief zijn. Dat maakt het beweegteam in Amersfoort breed en sterk en het biedt jou de mogelijkheid om ook Buurtsportcoach taken op te pakken, mocht je dat ambiëren. Daarnaast bieden wij:

 • een contract voor de uren die bij jouw wensen passen
 • salaris volgens schaal 9 van CAO Vermo (o.b.v. 36 uur tussen € 3.187,- en € 4.683,- bruto per maand)
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • een aantrekkelijke pensioenregeling via het ABP
 • 32 uur per jaar vrij te besteden aan persoonlijke ontwikkeling in de SRO Academie
 • gratis baanzwemmen in alle SRO baden en korting op zwemles en recreatief zwemmen voor jou en je gezin
 • een collectieve ziektekostenverzekering met korting op aanvullende- en tandartsverzekeringen
 • ontzettend leuke collega's en heel veel werkplezier bij een werkgever die serieus aandacht heeft voor mens en maatschappij!

Dit breng jij mee

Wij zoeken enthousiaste collega’s die elke dag weer het beste uit leerlingen weten te halen. Je kunt goed organiseren en bent zelfstandig en flexibel. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je bent pedagogisch sterk. Verder herken jij jezelf in het volgende:

 • Je beschikt over een ALO-diploma
 • Haal je binnenkort je diploma? Ook dan ben je welkom!
 • Of je nu starter bent in het vak, of al ervaring hebt en een nieuwe uitdaging zoekt, vanuit de vakgroep is er een passende plek voor jou!
 • Je hebt passie voor bewegingsonderwijs en wil je kennis delen en verder verdiepen met vakcollega's


Nieuwsgierig!

Leuk! Wij ook naar jou! Heb je nog vragen over de procedure? Onze recruitment afdeling komt graag met je in contact, bel of stuur een WhatsApp bericht via 06-22238840. Voor inhoudelijke vragen over de vacature, neem contact op met Sven Slop, via 06-81275292. Geen vragen meer? Solliciteer dan direct via de button en vertel ons meer over jezelf. Wij zijn benieuwd naar jou en beloven je snel te contacten!

Amersfoort, Utrecht
€ 4.683 per maand
Sportservice

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar
Amersfoort, Utrecht
€ 4.683 per maand
Sportservice