Skip to content

Projectleider Vastgoed Service en Onderhoud

Amersfoort, Utrecht€ 2.690 - € 4.385 per maandVastgoed Service en Onderhoud Amersfoort

Dit ga je doen

Jij wordt onze drijvende kracht in het voorbereiden, coördineren en (laten) uitvoeren van complexe onderhouds-, nieuwbouw- & renovatieprojecten voor het aan ons uitbestede vastgoed van de gemeente Amersfoort in de regio Eemland. Deze job is extra uitdagend omdat ons vastgoed erg divers is, van sportcomplexen tot monumentale panden en van onderwijsinstellingen tot zorgvastgoed.

Uiteraard snap jij als geen ander wat daar allemaal bij komt kijken. Van het opstellen van offertes en begrotingen tot een efficiënte planning en budgettering van mens en materiaal. En van het managen van diverse dagelijkse en meerjaren onderhoudsprojecten tot het aansturen en motiveren van een team met 20 technisch specialisten en inhuurkrachten. Hierbij houd jij met een scherp oog toezicht op de voortgang, de hoogst mogelijke kwaliteit en signaleer je meer/minder werk. Als verbinder en adviseur communiceer je continu met je opdrachtgevers en de interne organisatie zodat iedereen op dezelfde lijn zit. En als echte vakspecialist ben je in staat om samen met je team innovatieve ideeën te bedenken om processen verder te optimaliseren. Terwijl die eventuele escalatie of uitloop netjes wordt bijgestuurd en je ondertussen menig compliment in ontvangst neemt van al onze hoogst tevreden klanten!


Dit verschil maak jij

Dankzij jou en je team kunnen onze klanten en hun gasten dagelijks genieten van hun verblijf op onze accommodaties. Jullie overtreffen geregeld hun verwachtingen of verhogen zelfs hun prestaties door jullie bijdrage. Veiligheid en kwaliteit staan voorop. Zie het als jouw impact met maatschappelijk belang voor een betere leefwereld!


Dit bieden wij jou

Naast een afwisselende en verantwoordelijke baan met veel vrijheid bieden wij je graag:

 • een goed salaris (CAO Vermo) afhankelijk van niveau en opleiding tussen € 2.690 - € 4.385 bruto per maand o.b.v. 36 urige werkweek
 • 8% vakantiegeld plus 8,33% eindejaarsuitkering
 • een aantrekkelijke pensioenregeling via het ABP
 • 32 uur per jaar vrij te besteden aan persoonlijke ontwikkeling in de SRO Academie
 • gratis baanzwemmen in alle SRO baden en korting op zwemles en recreatief zwemmen voor jou en je gezin
 • een collectieve ziektekostenverzekering met korting op aanvullende- en tandartsverzekeringen
 • ontzettend leuke collega's en heel veel werkplezier bij een werkgever die serieus aandacht heeft voor mens en maatschappij!

Dit breng jij mee

 • Bouwkundige opleiding mbo 4 werk & denkniveau
 • Bij voorkeur aanvullende certificaten zoals VCA vol, aantoonbare ervaring in de vastgoedbranche en kennis van actuele wet- en regelgeving
 • Een resultaatgerichte mindset en in staat om diverse partijen te adviseren, overtuigen en verbinden
 • Creativiteit, probleemoplossend vermogen en sterke organisatorische & (project)leidende skills.


Nieuwsgierig!

Leuk! Wij ook naar jou! Heb je nog vragen over de vacature of procedure? Onze recruiter Marit komt graag in contact met jou, bel of WhatsApp haar via 06-22238840. En wil je graag even sparren met Bert, je toekomstige manager? Bel hem gerust via 06-23113160. Geen vragen meer? Solliciteer dan direct via de button en vertel ons meer over jezelf. Wij zijn benieuwd en beloven snel contact met je op te nemen!

Amersfoort, Utrecht
€ 2.690 - € 4.385 per maand
Vastgoed Service en Onderhoud Amersfoort

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar
Amersfoort, Utrecht
€ 2.690 - € 4.385 per maand
Vastgoed Service en Onderhoud Amersfoort