Overslaan naar content

Bosbad

Kom jij deze zomer werken bij het BOSBAD?

Het bosbad in Amersfoort is 's zomers een drukbezochte recreatieplek. Schijnt de zon? Dan weten bewoners uit de wijde omtrek het bad te vinden voor de nodige verkoeling en gezelligheid. Met verschillende baden is er voor iedereen, van welke leeftijd ook, genoeg te doen.

Benieuwd welke vacatures er momenteel open staan op een van de mooiste werkplekken van de regio Amersfoort? Lees dan snel verder! Voor de maanden juli en augustus zijn we weer op zoek naar collega's die onze bezoekers een toptijd geven. Als collega krijg jij:

  • Tot 14 euro bruto per uur, afhankelijk van leeftijd

  • Gratis toegang om zelf te zwemmen bij het Bosbad en andere SRO zwembaden

  • Gezellige teamuitjes zoals een BBQ

  • Doorgroeimogelijkheden binnen SRO (bijvoorbeeld de opleiding tot zweminstructeur)

Lifeguard

Ben jij op zoek naar een uitdagende en verantwoordelijke baan onder de zon? Kom werken bij het Bosbad! Wij zijn op zoek naar alerte lifeguards die toezicht houden op ons prachtige buitenzwembad en zorgen voor de veiligheid van onze bezoekers. Ben jij die enthousiaste redder in nood die wij zoeken?

Toezichthouder zwembaden SRO

HorecamedewerkeR

Heb jij altijd al willen werken in een gezellige en bruisende omgeving? Dan past werken in de horeca bij jou! Jij voorziet onze bezoekers van heerlijke warme en koude dranken, snoep, chips en smakelijke patat en snacks. Samen met je collega’s zorg je voor een schone en georganiseerde werkplek en schakel je tussen kassa en het klaarmaken van bestellingen.

Medewerker Bosbad
Op locatie
  • Amersfoort, Utrecht, Nederland