EmailTwitterFacebookLinkedIn

Zweminstructeur Zwembad Dijnselburg

Voel jij je als een vis in het water? En wil jij graag onze bezoekers, van jong tot oud, actief houden in het water? Kom dan bij SRO werken en ga aan de slag als Zweminstructeur in ons zwembad in Zeist.

Wat ga je doen?

Als zweminstructeur is het jouw verantwoordelijkheid om onze bezoekers een superleuke tijd in onze zwembaden te geven. Je geeft zwemles aan jong en oud en verzorgt daarnaast ook diverse doelgroeplessen, waaronder Meer Bewegen voor Ouderen of Aquafit. Natuurlijk staan leren en het plezier in zwemmen centraal. Als zweminstructeur heb je een afwisselende rol waarbij je ook toezicht houdt tijdens het recreatief zwemmen om de veiligheid te garanderen. Kortom een veelzijdige functie!

 

Wat bieden wij jou?

Naast een verantwoordelijke functie als zweminstructeur wordt jij onderdeel van een enthousiast team. Daarnaast krijg jij:

 • Een jaarcontract, met de intentie deze te verlengen 
 • salaris volgens schaal 4 van CAO Zwembaden (o.b.v. 38 uur tussen € 1.963 en € 2.366 bruto per maand) 
 • Minimaal 24 vakantiedagen (o.b.v. 38 uur) en 8% vakantiegeld
 • een aantrekkelijke pensioenregeling via Pensioenfonds Recreatie
 • 32 uur vrij te besteden aan persoonlijke ontwikkeling en opleiding in de SRO Academie 
 • een collectieve ziektekostenverzekering en korting op verzekeringen & zwemmen in SRO zwembaden
 • een hecht team professionele en ontzettend leuke collega's. En heel veel werkplezier bij een werkgever die serieus aandacht heeft voor mens en maatschappij! 

Wat neem jij mee?

Jij bent een zweminstructeur met een passie voor water en mensen. Jij weet jouw enthousiasme over te brengen op de bezoekers. Daarnaast heb jij een diploma Zwem ABC en geeft les volgens de Zwem-ABC-methode. Inleven in bezoekers en hen klantvriendelijk benaderen kan jij goed. Jij bent flexibel inzetbaar, dit betekent dat jij zowel overdag, ’s avonds als in het weekend beschikbaar bent.

  Ben je nieuwsgierig?

  Leuk! Wij ook naar jou! Solliciteer direct via de groene knop!  Heb je nog vragen over deze vacature? Onze HRM-afdeling staat je graag te woord: bel of Whatsapp met 06-22238840

  De vacature is intern en extern tegelijk uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. 

  Acties