EmailTwitterFacebookLinkedIn

Zweminstructeur naast sportopleiding

NIEUW BIJ SRO!! Pak jij de kans om naast je sportopleiding een cursus tot zweminstructeur te volgen? Wil jij een bijbaan die aansluit bij jouw studie en passie voor sport? Lees dan snel verder!

 

Wat ga je doen?

Begin mei (2 t/m 8 mei) volg jij een cursus van 5 dagen in zwembad Brandenburg in de Bilt, waarin je naast 24 uur praktijkervaring ook theorieles krijgt over hoe je een goede zwemles kunt gaan geven. Je krijgt ook zelf training in zwemvaardigheden en reddend zwemmen. De didactische vaardigheden neem jij al mee vanuit je opleiding, dus de focus ligt op de zwemvaardigheden. Deze cursus volg je niet alleen, wat het extra gezellig maakt.

Na deze 5 dagen ga je voor minimaal 5 uur per week zwemles geven bij één van de zwembaden van SRO. Dit kan in de Bilt, maar ook Haarlem, Amersfoort, Hoogland, Zeist, Huizen of Leusden. We kijken samen wat bij jou past om studie en werk goed te combineren.

Begin juni volgt er nog een examen, waarna jij een landelijk erkend diploma krijgt voor zweminstructeur. Een mooie toevoeging op jouw cv!

Wat doe je als zweminstructeur?

Badmeester, badjuf, zwemonderwijzer, zwemleraar, er zijn verschillende termen die horen bij dit vak. Waar het om gaat is dat jij zowel kinderen als volwassenen gaat begeleiden in het leren van zwemvaardigheden.Je geeft les aan kleine groepjes en je zorgt ervoor dat iedereen in zijn of haar tempo leert zwemmen en kan afzwemmen.
Daarnaast zorg je ervoor dat alle bezoekers zich welkom voelen. Je beantwoord vragen van bezoekers en ouders van de kinderen die je lesgeeft en je houdt het zwembad netjes.
Ook kun je ingezet worden om toezicht te houden bij activiteiten in het water. Daarmee maak je veilig zwemmen mogelijk!

Wat bieden wij jou?

Een unieke kans! Een opleiding zwem ABC volledig door SRO betaald, een toffe (bij)baan en een geweldige aanvulling naast je sportopleiding. Natuurlijk is dat niet alles:

 • Je krijgt een salaris afhankelijk van leeftijd tussen de €7,49 en €13,37 bruto per uur (inclusief vakantiegeld en vakantie-uren). Na het behalen van je diploma gaat je salaris omhoog!
 • Arbeidsvoorwaarden volgens CAO Zwembaden, waaronder 8% vakantiegeld en reiskostenvergoeding
 • Goede ondersteuning, doordat je een begeleider hebt bij wie je terecht kan
 • Een leerzame opleiding en een baan van minimaal 5 uur per week!
 • Een prettige en informele werksfeer
 • Gratis sportief zwemmen in alle baden van SRO en korting op recreatief zwemmen en zwemlessen

Wat breng jij mee?

Jij bent een gemotiveerd persoon die opzoek is naar een uitdagende werkplek. Jij werkt graag met mensen en bent leergierig. Daarnaast herken jij jezelf in het volgende:

 • Je hebt je zwemdiploma’s A, B en C gehaald
 • Je volgt een sportleiding, zoals ALO, CIOS, CALO
 • Het is fijn als zwemmen al een hobby van je is
 • Je bent de trainingsperiode van 2 t/m 8 mei volledig beschikbaar
 • Je vindt het leuk om les te geven en anderen iets te leren
 • Je kunt minimaal 5 uur per week werken naast je opleiding

Ben jij niet in de gelegenheid in mei de opleiding te volgen, maar heb je wel interesse, reageer dan ook, we kijken samen naar mogelijkheden!

Interesse op zweminstructeur te worden, maar volg jij geen sportopleiding? Dan is deze vacature wat voor jou: Aankomend Zweminstructeur

Pak jij deze kans?

Leuk! Wij willen je graag ontmoeten! Solliciteer of Whatsapp of bel met onze recruiter Wendy via 06-22238840.

Acties