EmailTwitterFacebookLinkedIn

Zweminstructeur diverse zwembaden

Voel jij je als een vis in het water? En wil jij mensen van jong tot oud graag wat leren? Kom dan bij SRO en ga aan de slag als zweminstructeur. Wij hebben mogelijkheden in diverse zwembaden in Zeist, Bunschoten, Leusden, Amersfoort en Haarlem.

Wat ga je doen?

Als zweminstructeur is het jouw verantwoordelijkheid om onze bezoekers een superleuke tijd in onze zwembaden te geven. Je geeft zwemles aan jong en oud en daarnaast ook diverse doelgroeplessen, waaronder Meer bewegen voor Ouderen of Aquafit. Natuurlijk staan leren en het plezier in zwemmen centraal. Als zweminstructeur heb je een afwisselende rol waarbij je ook toezicht houdt tijdens het recreatief zwemmen om de veiligheid te garanderen. Kortom een veelzijdige functie!

Je grootste uitdaging

Ervoor zorgen dat iedereen een leuke leerzame les krijgt. Zodat alle bezoekers na het zwemmen met een voldaan gevoel naar huis gaan en de volgende keer enthousiast en gemotiveerd terug komen bij jou en je collega’s!

Wie ben jij?

Jij bent een zweminstructeur met water in je aderen en weet jouw passie voor water over te brengen op de bezoekers. Daarnaast herken jij jezelf ook in het volgende:

 • Je beschikt over een diploma Zwem ABC of gelijkwaardig en geeft lessen volgens de Zwem-ABC-methode;
 • jij bent zeer servicegericht en klantvriendelijk;
 • je kan jezelf goed inleven in de bezoekers, van jong tot oud;
 • door jouw enthousiasme en positieve houding wil iedereen leren zwemmen;
 • je bent flexibel inzetbaar voor roosterdiensten (overdag, ’s avonds en in het weekend).

Heb jij nog geen diploma zwem-abc? Geen probleem! Kijk dan snel naar onze vacature Aankomend Zweminstructeur (inclusief opleiding)  en meld je snel aan!

Wat bieden wij?

Naast een verantwoordelijke functie als zweminstructeur bieden wij jou graag:

 • een salaris gebaseerd op schaal 4 van de CAO Zwembaden;
 • 32 uur per jaar vrij te besteden aan persoonlijke ontwikkeling in de SRO Academie;
 • een aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds Recreatie;
 • 20% korting op zwemles, banen- en recreatief zwemmen in alle zwembaden van SRO;
 • een collectieve ziektekostenverzekering en korting op diverse andere verzekeringen;
 • alle ruimte en vrijheid om je werk en privéleven in balans te houden;
 • een hecht team professionele en ontzettend leuke collega's. En heel veel werkplezier bij een werkgever die serieus aandacht heeft voor mens en maatschappij!

Ben jij enthousiast geworden?

Zie jij jezelf al werken in Haarlem, Amersfoort, Leusden, De Bilt, Huizen, Zeist of Bunschoten? Solliciteer dan direct op deze vacature via onze website. Heb je nog vragen? Stuur gerust een Whatsapp naar Wendy van Recruitment via 06-22238840. Zij staat je graag te woord. We zijn benieuwd naar jou en beloven je snel te contacten!

Over ons

SRO is een betrokken organisatie met een maatschappelijke missie. Wij helpen gemeentes bij het realiseren van hun doelstellingen op het gebied van sport, vrije tijd en maatschappelijk vastgoed. Onze pijlers: beheer & onderhoud van maatschappelijk vastgoed, exploitatie van sportaccommodaties en sportstimulering voor jong en oud. Dankzij onze jarenlange ervaring en samenwerkingsrelaties met gemeenten, kennen wij de markt en het speelveld als geen ander. Maar het zijn vooral de gebruikers die het hart vormen want de maatschappelijke functie van vastgoed valt of staat met het gebruik ervan. Een bloeiende sportvereniging of onderwijsinstelling, een actief cultuurgebouw, een drukbezocht zwembad. Zo hebben zoveel mogelijk inwoners baat bij maatschappelijk vastgoed. Daarom zeggen wij ook wel “de klanten van onze klanten zijn onze echte klanten.”  

En deze missie en sfeer vind je ook als collega bij SRO. Een organisatie met hechte teams, maatschappelijk belang, een sterk klantgerichte visie en thema’s zoals duurzaamheid, innovatie en een betere leefwereld. Een sociale werkgever met aandacht voor de mens en maatschappij waarin jij leeft! Doe je met ons mee?

Acties