EmailTwitterFacebookLinkedIn

Technisch medewerker Zwembaden

Ben jij als technische topper op zoek naar een nieuwe uitdaging en wordt je warm van een baan waar verschillende soorten techniek, procesvoering en dienstverlening samenkomen? Wil jij graag zelfstandig werken, en vind je het belangrijk om een fijn team met loyale mensen om je heen te hebben die er voor elkaar zijn en waar je op terug kunt vallen? Dan is dit de functie en de plek voor jou! Het leuke is dat we je alle kneepjes van het vak zullen leren om jou te vormen tot die unieke zwembadtechnicus. 

Wat ga je doen?

Als technisch medewerker zwembaden ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken rondom onze zwembaden en het beheer van de waterkwaliteit.

Dagelijks verhelp je storingen en voer je onderhoud en reparaties uit aan professionele zwembadinstallaties. Denk hierbij aan pomp- en filterinstallaties, doseerinrichtingen, regeltechniek, klimaatinstallaties en CV- en luchtbehandeling. Elke dag is anders en brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Daarnaast voer je volgens de meerjarenplanning onderhoud uit en ook bij projectmatige opdrachten kan jouw expertise ingezet worden. Je zorgt dat je materiaal op orde is en indien nodig bestel je tijdig de benodigde producten voor geplande reparaties of werkzaamheden. Dit alles houdt je bij in de administratie en logboeken.

Je bent bekend met de risico’s binnen de zwembaden en voert zelfstandig de procesvoering en het legionellabeheer uit. Je denkt mee over duurzaamheid en het zo efficiënt mogelijk werken en past installaties hierop aan. Je bent het aanspreekpunt voor technische zaken in de zwembaden. Kortom jij wordt onze kenner als het gaat om zwembadtechniek.

Wat bieden we jou?

Naast een uitdagende baan in dynamische en diverse omgeving qua mensen en techniek bieden wij je graag:

 • Enorm veel ruimte voor eigen initiatief, flexibiliteit, vrijheid en persoonlijke ontwikkeling.
 • Een hecht team van vakmensen die er voor elkaar zijn en waar je altijd op terug kunt vallen
 • Een salaris (CAO Vermo, schaal 6, maximaal €3019,- bruto per maand o.b.v. 36 uur)
 • Een contract voor 36 uur per week, voor de duur van een jaar, met intentie tot verlenging
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling via het ABP
 • 32 uur vrij te besteden aan persoonlijke ontwikkeling in de SRO Academie
 • Een collectieve ziektekostenverzekering, korting op verzekeringen & zwemmen in SRO-zwembaden
 • Aandacht voor jouw ontwikkeling en perspectief om door te groeien naar andere functies binnen de organisatie!

Wat breng jij mee?

Je bent leergierig, enthousiast en energiek. Je bent kwaliteits- en resultaatgericht, creatief en hebt daarnaast een servicegerichte instelling. Je beschikt verder over:

 • Een afgeronde technische MBO 4 opleiding. Bijvoorbeeld Installatietechniek, Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde, maar ook laten we ons verrassen als je ee nandere achtergrond hebt!
 • Kennis van lucht en klimaattechniek en GBS (Gebouw Beheer Systeem)

 • Een rijbewijs

 • Een Basisdiploma zwemwaterbehandeling en legionellapreventie of bent bereid deze via ons te behalen

 • Kennis over de nieuwe zwemwaterwet, kennis van WHVBZ en ARBO-wetgeving is geen pre, ook dat kun je leren

 • VCA en/of BHV-diploma of bent deze bereid via ons te behalen.

Nieuwsgierig?

Leuk! Wij ook naar jou! Heb je nog vragen over de procedure? Onze Recruiter Sammy Jo komt graag in contact met je, bel haar of stuur een WhatsApp bericht naar 06-12179399. Geen vragen meer? Solliciteer dan direct via de button en vertel ons meer over jezelf. Wij zijn benieuwd naar jou en beloven je snel te contacten!

Over ons

SRO is een betrokken organisatie met een maatschappelijke missie. Wij helpen gemeentes bij het realiseren van hun doelstellingen op het gebied van sport, vrije tijd en maatschappelijk vastgoed. Onze pijlers: beheer & onderhoud van maatschappelijk vastgoed, exploitatie van sportaccommodaties en sportstimulering voor jong en oud. Dankzij onze jarenlange ervaring en samenwerkingsrelaties met gemeenten, kennen wij de markt en het speelveld als geen ander. Maar het zijn vooral de gebruikers die het hart vormen van elke accommodatie: de maatschappelijke functie van vastgoed valt of staat met het gebruik ervan. Een bloeiende sportvereniging of onderwijsinstelling, een actief bezocht cultuurgebouw, een drukbezocht zwembad. Zo hebben zoveel mogelijk inwoners baat bij maatschappelijk vastgoed. “De klanten van onze klanten zijn onze echte klanten.”

En deze missie en sfeer vind je ook als collega bij SRO. Een organisatie met hechte teams, maatschappelijk belang, een sterk klantgerichte visie en thema’s zoals duurzaamheid, innovatie en een betere leefwereld. Een sociale werkgever met serieuze aandacht voor de mens en maatschappij waarin jij leeft! Doe je met ons mee?

Acties