EmailTwitterFacebookLinkedIn

Klimbos instructeur/Rescuer Zeist

Ga jij dit avontuur aan en klim jij samen met ons naar je volgende baan? Ben jij energiek, sportief en kijk jij niet graag de kat uit de boom? Kom dan werken als instructeur bij Klimbos Zeist!

Wat ga je doen?

Samen met je collega zorg jij ervoor dat onze bezoekers van jong tot oud een onvergetelijke sportieve klimervaring krijgen. Je begeleidt vanaf de grond klimmers door het parcours en bewaakt hun veiligheid. Als Klimbos Instructeur coach en help je de klimmers tijdens de klimactiviteiten. Je geeft veiligheidsinstructies en je zorgt voor een gastvrije omgeving waar de klimmers de klimsport met veel plezier en uitdaging kunnen uitoefenen. Ook zorg je ervoor dat er veilig geklommen kan worden en controleer je regelmatig het materiaal.

In het hoogseizoen werk je ook wel eens bij de balie of de foodtruck op het terrein, om de beleving van de bezoekers nog leuker te maken. 

Het klimbos

Als Klimbos Instructeur werk je samen met een jong en enthousiast team. Elke werkdag werk je samen met 2 á 3 collega’s. Samen met hen zorg je ervoor dat de bezoekers een fijne tijd beleven en zich veilig voelen in Klimbos Zeist. Het aantal bezoekers kan oplopen tot wel 250 per dag!

Om je werk nog leuker te maken, is het mogelijk het werk als instructeur af te wisselen met diensten in het zwembad als toezichthouder of bij de horeca in Dijnselburg. 

Wat bieden wij?

Naast een uitdagende functie als Klimbos Instructeur, krijg je:

 • Een interne opleiding tot Klimbos Instructeur, met doorgroeimogelijkheden naar rescuer (klimmers veilig uit de bomen mogen halen).
 • Een salaris volgens cao-zwembaden schaal 3, tussen de €11,19 en €13,23 euro bruto per uur. 
 • Een leuk team van collega's om mee samen te werken in een sportieve omgeving
 • 8% vakantiegeld
 • 32 uur per jaar vrij te besteden aan persoonlijke ontwikkeling in de SRO Academie
 • Gratis baanzwemmen, 20% korting op zwemles en recreatief zwemmen in alle zwembaden van SRO
 • Zelf de keuze om gebruik te maken van een collectieve ziektekostenverzekering of korting op diverse verzekeringen
 • Aantrekkelijke pensioenregeling

Wat breng jij mee?

Natuurlijk ben jij enthousiast, sportief en hou je van de klimsport. Daarnaast is het fijn als je:

 • Flexibel beschikbaar bent, je werkt meestal in het weekend of in het hoogseizoen ook doordeweeks.
 • Bereid bent een cursus voor instructeur of zelfs rescuer te volgen, om je werk optimaal uit te kunnen voeren
 • Inlevingsvermogen hebt in de verschillende doelgroepen van het klimbos. Dit varieert namelijk van jonge kinderen tot 65-plussers!
 • Een zelfstandige houding met een groot verantwoordelijkheidsgevoel

Nieuwsgierig?

Leuk! Wij ook naar jou! Heb je nog vragen over de procedure? Onze Recruiter Wendy komt graag met je in contact, bel of stuur een WhatsApp bericht via 06-22238840. Geen vragen meer? Solliciteer dan direct via de button en vertel ons meer over jezelf. Wij zijn benieuwd naar jou en beloven je snel te contacten!

Deze vacature staat gelijktijdig intern en extern uit. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat voorrang. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Acties