Skip to content

Technisch Vastgoed Beheerder

Haarlem, Noord-Holland€ 2.984 - € 4.385 per maandVastgoed Service en Onderhoud Haarlem

Word jij blij van het beheren van monumentale panden, sportcomplexen, zwembaden, kantoorgebouwen, parkeergarages, onderwijsinstellingen en zorgvastgoed en wil jij de drijvende kracht worden van onze vastgoedportefeuille van de gemeente Haarlem? Lees dan snel verder, want dan is deze vacature echt iets voor jou!


Dit ga je doen

Als Technisch Vastgoedbeheerder bij SRO houd je je bezig met het opstellen van budgetten en begrotingen, je maakt effectieve jaarplannen en actualiseert het meerjarenplan voor onderhoud. Jij beschikt over een grote hoeveelheid kennis op basis waarvan jij gefundeerd advies kan geven.

Naar onze stakeholders, zoals de gemeente en leveranciers, ben jij het gezicht van SRO, je communiceert als echte verbinder en adviseur. Ook met interne medewerkers stem je geregeld af of iedereen nog op dezelfde lijn zit. Als echte vakspecialist houd je je daarnaast ook bezig met het continu innoveren en optimaliseren van onze processen. Dit alles terwijl je geregeld meetings plant om met eindgebruikers in gesprek te gaan. Want focus op verduurzaming en verbetering van hun comfort en prestaties staan ook hoog op jouw agenda!

Dankzij jouw eigenaarschap en de professionaliteit van jou en je collega’s kunnen onze klanten en hun gasten dagelijks genieten van hun verblijf op onze accommodaties. En overtreffen jullie hun verwachtingen of verhogen zelfs hun comfort en prestaties door jullie bijdrage. Veiligheid, kwaliteit en verduurzaming staan hierbij voorop. Zie het als jouw impact met maatschappelijk belang voor de gemeente, de inwoners en een betere leefwereld!


Dit bieden wij jou

Naast een afwisselende en verantwoordelijke baan met veel vrijheid bieden wij je graag:

 • een jaarcontract voor 36 uur per week (fulltime) met de intentie deze te verlengen
 • een goed salaris (CAO Vermo schaal 9, maximaal €4.385,- bruto per maand o.b.v. 36 uur)
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering
 • een aantrekkelijke pensioenregeling via het ABP
 • 32 uur per jaar vrij te besteden aan persoonlijke ontwikkeling in de SRO Academie
 • gratis baanzwemmen in alle SRO baden en korting op zwemles en recreatief zwemmen voor jou en je gezin
 • een collectieve ziektekostenverzekering met korting op aanvullende- en tandartsverzekeringen
 • ontzettend leuke collega's en heel veel werkplezier bij een werkgever die serieus aandacht heeft voor mens en maatschappij!

Dit breng jij mee

 • Hbo werk & denkniveau en aantoonbaar succes in een vergelijkbare bouwkundige rol als vastgoedbeheerder, technisch manager of adviseur. Sterke procesmatige skills en goed in staat zijn om met grote nauwkeurigheid je scope te beheren en prioriteiten te stellen;
 • Een verbindende persoonlijkheid en van nature goed in stakeholdermanagement;
 • Een proactieve mindset en veel eigen initiatief, je komt geregeld met creatieve voorstellen en je kijkt vaak verder dan de initiële opdracht.
 • Kennis van en ervaring met O-prognose is een grote pré


Nieuwsgierig!

Leuk! Wij ook naar jou! Heb je nog vragen over de procedure? Onze afdeling recruitment komt graag in contact met je of stuur een WhatsApp bericht naar 06-22238840. Voor inhoudelijke vragen over de vacature, neem contact op met Adriaan Dorenbos, Manager Vastgoed, via 06-25053779. Geen vragen meer? Solliciteer dan direct via de button en vertel ons meer over jezelf. Wij zijn benieuwd naar jou en beloven je snel te contacten!

Haarlem, Noord-Holland
€ 2.984 - € 4.385 per maand
Vastgoed Service en Onderhoud Haarlem

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar
Haarlem, Noord-Holland
€ 2.984 - € 4.385 per maand
Vastgoed Service en Onderhoud Haarlem