Skip to content

Stage Recruitment

Amersfoort, UtrechtHRM

Wil jij je graag verdiepen in het recruitment vak, ben je benieuwd wat er voor nodig is om de juiste mensen aan te nemen en wil jij een bijdrage leveren aan ons recruitment doel van 2023? Kom stage lopen bij ons Recruitment team!

Dit ga je doen

Tijdens jouw stage ga je aan de slag met het vinden van de juiste kandidaten voor onze openstaande vacatures. Van het schrijven van een vacaturetekst tot het searchen op diverse platforms en het uitzetten van campagnes, jij werkt mee aan het hele proces. Je zal het eerste contact leggen met kandidaten en telefonisch onderzoeken of er een goede match zou kunnen zijn. Je sluit aan bij gesprekken en handelt de administratie af.


Binnen het recruitment team zijn we volop in ontwikkeling, zo zijn er naast de dagelijkse werkzaamheden een aantal projecten die er lopen in samenwerking met HR. Denk bijvoorbeeld aan efficiënte werkprocessen of onboarding. Vanuit jouw interesse en stage opdrachten kijken we graag waar jij aan bij kunt dragen.


Dit bieden wij jou

  • Een gezellig en professioneel team om mee samen te werken
  • Een uitdagende en leerzame stage
  • Ruimte voor eigen initiatief en de veilige omgeving om onder begeleiding te leren en ontwikkelen
  • Een stagevergoeding van €250,-- euro op basis van een 36-urige werkweek

Dit breng jij mee

  • Passende mbo of hbo opleiding, bijvoorbeeld in de richting van HRM of marketing en communicatie
  • In ieder geval drie dagen in de week tijd voor jouw stage
  • Wij zijn flexibel in de stageperiode
  • Zin om een bijdrage te leveren binnen een maatschappelijk betrokken organisatie!


Nieuwsgierig!

Leuk! Wij ook naar jou! Heb je nog vragen over de procedure? Onze afdeling recruitment komt graag met je in contact, bel of stuur een WhatsApp bericht via 06-22238840 of mail naar recruitment@sro.nl. Geen vragen meer? Solliciteer dan direct via de button en vertel ons meer over jezelf. Wij zijn benieuwd naar jou en beloven je snel te contacten!

Amersfoort, Utrecht
HRM

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar
Amersfoort, Utrecht
HRM