Skip to content

Elektromonteur Vastgoedonderhoud Haarlem

Haarlem, Noord-Holland€ 3.146 per maandVastgoed Service en Onderhoud Haarlem

Slaan bij jou de stoppen nooit door en werk je graag zowel binnen als in de buitenlucht? Vind je het gaaf om verschillende soorten maatschappelijk vastgoed in topconditie te monteren? Kom dan werken bij de Technische Dienst van SRO voor de regio Haarlem. Als jij je ervaring en een goed humeur meebrengt … dan regelen wij de goede arbeidsvoorwaarden, het leuke team én de spanningsmeter en striptang!


Dit ga je doen

In deze afwisselende baan ben je onderdeel van een hardwerkend en informeel team professionals en samen verantwoordelijk voor het onderhoud van het maatschappelijk vastgoed voor de gemeente Haarlem. In jouw geval elektro- en installatietechnisch. Van het repareren van lichtschakelaars in kantoren tot het volledig installeren van een groepenkast bij een openluchtzwembad. En van het vervangen van TL voor LED in een sporthal en het omhoog klimmen in een lichtmast op een sportveld tot het verhelpen van complexe storingen in een monumentaal pand! Geen dag is hetzelfde. Jij bent dagelijks aanwezig op locatie en hét aanspreekpunt voor de opdrachtgever en eindgebruikers. Jij weet als geen ander je vakmanschap en creativiteit in te zetten om hoogwaardige oplossingen te bieden en denkt actief mee om toekomstige onderhoudsklachten en storingen te voorkomen. Dit alles zodat de gebruikers veilig en met plezier kunnen genieten van hun verblijf op onze accommodaties!
Dit bieden wij jou

 • een fulltime contract voor 36 uur per week. Liever een ander aantal uren werken of als zzp? Dat is bespreekbaar!
 • een goed salaris, maximaal € 3.146,- bruto o.b.v. 36 uur
 • ruimte voor eigen inbreng van ideeën 
 • 8% vakantiegeld aangevuld met een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%
 • een volledig ingerichte bedrijfsauto tot je beschikking met alle gereedschap en tools die je nodig hebt
 • een aantrekkelijke pensioenregeling via het ABP
 • 32 uur per jaar vrij te besteden aan persoonlijke ontwikkeling in de SRO Academie
 • gratis baanzwemmen in alle SRO baden en korting op zwemles en recreatief zwemmen voor jou en je gezin
 • een collectieve ziektekostenverzekering met korting op aanvullende- en tandartsverzekeringen
 • ontzettend leuke collega's en heel veel werkplezier bij een werkgever die serieus aandacht heeft voor mens en maatschappij!

Dit breng jij mee

 • Twee rechterhanden en de mentaliteit om als technisch specialist zelfstandig hoogwaardige kwaliteit en service te leveren. 
 • Je hebt een elektro- of installatietechnische opleiding en/of certificeringen zoals VCA/NEN/VOP/VP en al gedegen ervaring als elektromonteur of elektricien. We hebben zowel medior als senior mogelijkheden
 • ondernemerschap omdat je vaak zelfstandig op pad bent maar ook teamgeest omdat je op grote projecten juist geregeld samenwerkt
 • goed plannen, organiseren, rapporteren en creatief zijn in het oplossen van klachten terwijl het vastgoed in gebruik is
 • de motivatie om zowel binnen als buiten te werken en een paar keer per jaar storingsdienst te draaien.


Nieuwsgierig!

Leuk! Wij ook naar jou! Heb je nog vragen over de vacature of procedure? Onze recruiter Floyd komt graag in contact met jou, bel of WhatsApp hem via 06-22238840. En wil je graag even sparren met Martin, je toekomstige manager? Bel hem gerust via 06-10002554. Geen vragen meer? Solliciteer dan direct via de button en vertel ons meer over jezelf. Wij zijn benieuwd en beloven snel contact met je op te nemen!

Haarlem, Noord-Holland
€ 3.146 per maand
Vastgoed Service en Onderhoud Haarlem

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar
Haarlem, Noord-Holland
€ 3.146 per maand
Vastgoed Service en Onderhoud Haarlem