Skip to content

Projectleider Buitensport

Haarlem, Noord-Holland€ 3.220 - € 4.866 per maandBuitensport Haarlem

Ben jij een vernieuwende projectleider met een passie voor groen? Word jij enthousiast van projecten rondom het aanleggen en renoveren van alle soorten (kunst)grasvelden? Lees dan snel verder voor de unieke functie projectleider buitensport!


Dit ga je doen

Als projectleider Buitensport ben je verantwoordelijk voor het initiëren en in goede banen leiden van de investeringsprojecten van alle buitensportlocaties van SRO Kennemerland. Jij bent het aanspreekpunt voor zowel de gemeente, verenigingen en SRO omtrent vragen over de portefeuille buitensport.

Voor de uitvoerende kant van het onderhoud is een gedreven team van 20 collega´s dagelijks actief. In jouw portefeuille zit maar liefst 718.000 m2 sportaccommodatie!

Je bent bekend met alle aspecten van procesmanagement voor onderhouds-, nieuwbouw- en renovatieprojecten van sportvelden. De investeringsprojecten die jij uitvoert kunnen zijn van het renoveren van een kunstgrasveld tot een totaalvervanging van een atletiekcomplex. Het is een proactieve en veelzijdige functie, waarin jij zelf je eigen projecten volledig zelf beheert.

Vanuit SRO vinden wij het niet alleen belangrijk om vandaag te voorzien in een efficiënte dienstverlening, wij blijven innoveren voor een toekomstbestendige dienstverlening. Verduurzaming staat als onderwerp centraal en jij speelt hierin een belangrijke rol. Durf jij de uitdaging aan?


Dit bieden wij jou

 • Naast een baan met toekomstperspectief en veel flexibiliteit bieden wij je graag:
 • Een dienstverband voor 32 - 36 uur per week (36 uur is fulltime)
 • een goed salaris (CAO Vermo schaal 10, tussen €3.220 en €4.866 bruto per maand o.b.v. 36 uur)
 • Minimaal 24 vakantiedagen en 8% vakantiegeld
 • een mooie eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Alle tools die je nodig hebt om succesvol te zijn
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling via het ABP waarbij SRO 70% premie betaalt en jij 30%
 • 32 uur vrij te besteden aan persoonlijke ontwikkeling en opleiding in de SRO Academie
 • Een collectieve ziektekostenverzekering en korting op verzekeringen & zwemmen in SRO-zwembaden


Dit breng jij mee

Als persoon ben jij een visionair, resultaatgericht en communicatief sterk. Je bent klantgericht en krijgt er energie van anderen mee te nemen in jouw frisse ideeën en de projecten die uitgevoerd moeten worden. Daarnaast:

 • Heb jij hbo werk- & denkniveau, met kennis en ervaring op het gebied van bouw- en renovatieprojecten. Kennis van en ervaring op het gebied van sportvelden is een goede pre. Ook ervaring op het gebied van civiele projecten of vergelijkbaar kan heel passend zijn.
 • Heb je ervaring in het werken met gemeentes en verenigingen of affiniteit daartoe.
 • Ben jij voor ons dé expert op het gebied van gras en of kunstgras of jij zou dat graag willen worden.
 • Kun jij goed schakelen in communicatie. Van strategisch niveau tot op de werkvloer, jij spreekt de juiste taal.
 • Vraagt het werk dat je flexibel inzetbaar bent in verschillende periodes. Als veel projecten uitgevoerd worden, in de zomerperiode, zorg jij dat je paraat staat en daar bent waar nodig.Nieuwsgierig!
Leuk! Wij ook naar jou! Heb je nog vragen over de vacature of procedure? Onze recruiter Floyd komt graag in contact met je, bel of app hem via 06-22238840. En wil je even inhoudelijk sparren met Annalies, de manager sport? Bel haar gerust via 06-22983201. Geen vragen meer? Solliciteer dan direct via de button en vertel ons meer over jezelf. Wij zijn benieuwd en beloven snel contact met je op te nemen!

Haarlem, Noord-Holland
€ 3.220 - € 4.866 per maand
Buitensport Haarlem

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar
Haarlem, Noord-Holland
€ 3.220 - € 4.866 per maand
Buitensport Haarlem