Overslaan naar content

Manager Bedrijfsvoering Sport

  • Amersfoort, Utrecht
Sportservice

Ben jij de verbindende en ondernemende manager die mensen letterlijk en figuurlijk in beweging brengt? Wij zijn op zoek naar een gedreven en ervaren: 

Manager Bedrijfsvoering Sport


Fulltime 

Als Manager Bedrijfsvoering voor de regio Midden-Nederland sta jij voor de maatschappelijke impact in en rondom onze accommodaties. Je bent verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van onze zwembaden, binnen- en buitensportlocaties. Je hebt oog voor innovatie en weet de omzet te optimaliseren. Door je efficiënte aanpak worden onze gemeentelijke opdrachtgevers ontzorgd.

Je bent gesprekspartner voor alle betrokken stakeholders. Met de gemeenten in jouw regio maak je afspraken over hoe maatschappelijke doelstellingen behaald worden en welke bijdrage SRO kan leveren. Je speurt naar kansen in de markt en maakt daar werk van.
Aan de bedrijfsleiders van de sportlocaties geef je op een coachende manier leiding. Indirect stuur je veel collega's aan, van zwemonderwijzers tot sporthalbeheerders en horecamedewerkers. Medewerkers- en klanttevredenheid zijn speerpunten voor jou!Dit bieden wij jou

Een uitdagende baan binnen een maatschappelijke organisatie waar iedereen welkom is, en waar we écht oog hebben voor onze medewerkers en opdrachtgevers. Jouw ondernemende kwaliteiten zorgen bij SRO voor maatschappelijke impact, ook duurzaamheid staat hoog op onze agenda.

Natuurlijk bieden we je daarnaast mooie arbeidsvoorwaarden, maar bovenstaande moet jouw hart sneller doen kloppen, dan zijn we een match.
Het betreft een dienstverband voor 32 - 36 uur per week (36 uur is fulltime) , met een goed salaris en minimaal 24 vakantiedagen en uiteraard 8% vakantiegeld.  Daarnaast ontvang je een mooie eindejaarsuitkering van 8,33%  en bieden we je alle tools die je nodig hebt om succesvol te zijn. 

Van onze aantrekkelijke pensioenregeling via het ABP betaalt SRO 70% premie en jij 30%. Je kunt gebruik maken van de collectieve ziektekostenverzekering en van korting op overige verzekeringen.

Binnen de SRO Academie  krijg je 32 uur vrij te besteden aan persoonlijke ontwikkeling en opleiding én je kunt gratis zwemmen in de SRO-zwembaden .


Wie ben jij?

Je bent energiek en opgewekt en komt prima tot je recht in een veranderende omgeving. Je pakt proactief je rol in onze vernieuwingen. Vanuit je betrokkenheid en je kennis van het maatschappelijk speelveld draag je bij aan een groter sociaal doel. Als sterk netwerker draag je de missie, visie en cultuur van SRO uit en versterkt zo haar positie. Je vervult met plezier de rol van ambassadeur van SRO en krijgt je collega's mee in dit enthousiasme.


Wat heb jij in huis om deze functie goed te kunnen te vervullen?

Je herkent jezelf in de volgende competenties en vereisten:

  • Een afgeronde HBO/WO studie, bijvoorbeeld Hogere Hotelschool of Bedrijfskunde; 
  • Ervaring als leidinggevende in een soortgelijke functie; 
  • Je bent op financieel gebied een sterke gesprekspartner voor de stakeholders;
  • Aantoonbare ervaring met zowel bestuurlijke processen als het zelfstandig opzetten en uitvoeren van commerciële activiteiten; 
  • Je hebt het vermogen om te communiceren op alle niveaus in de organisatie;
  • Je bent flexibel in werken en denken 


Wil je eerst even sparren over deze vacature, neem dan contact op met Marjon van Vilsteren 06-30593293. Of solliciteer direct via de button. Wij zijn benieuwd naar je en nemen snel contact op voor een eerste kennismaking.  


  • Amersfoort, Utrecht
Sportservice

of

  • Amersfoort, Utrecht
Sportservice