Overslaan naar content

Gymdocent VO

 • Amersfoort, Utrecht
€ 4.749 per maandSportservice

Werken als gymdocent op het Voortgezet Onderwijs en onderdeel zijn van een vakgroep vol specialisten? Wij zijn onze inzet op Amersfoortse scholen aan het verbreden en zijn zodoende op zoek naar enthousiaste gymdocenten voor het VO.

Dit ga je doen

In de functie van gymdocent bij SRO ben je onderdeel van de Vakgroep Bewegingsonderwijs033. Vanuit de vakgroep zijn we gewend om gymlessen te verzorgen aan het basisonderwijs, maar we breiden uit. Jij gaat gymles geven aan het voortgezet onderwijs. Dit betekent dat je bij een middelbare school terecht komt in een vaksectie. Onderling wordt hier een verdeling gemaakt wie welke leerjaren en opleidingsniveaus voorziet van de gymlessen. Deze lessen bereid je zelfstandig voor, waarbij je zorgdraagt voor voldoende uitdaging voor iedere leerling. Ook heb je te maken met sportklassen of een specifieke studierichting. Hierop ben je voorbereidt, doordat je jezelf continu blijft ontwikkelen en het leuk vindt om innovatief naar de gymlessen te kijken.


Het uitzonderlijke van werken bij SRO is dat je naast het schoolteam ook onderdeel bent van een vakgroep vol specialisten. We werken met een groot team, ongeveer 28 collega’s, van gelijkgestemden. We creëren voldoende mogelijkheden om kennis met elkaar te delen en van elkaar te leren.


Komend schooljaar breidt ons team verder uit en zodoende zijn we op zoek naar nieuwe vakleerkrachten bewegingsonderwijs. Wil je één dag werken? Of liever een volle werkweek maken? We bespreken het graag met je!Dit bieden wij jou

Wij bieden jou een plek in een leuk en uniek sportief team in Amersfoort! De vakgroep is onderdeel van de afdeling Sportservice waarin ook onze Buurtsportcoaches actief zijn. Dat maakt het beweegteam in Amersfoort breed en sterk en het biedt jou de mogelijkheid om ook Buurtsportcoach taken op te pakken, mocht je dat ambiëren. Daarnaast bieden wij:

 • een contract voor de uren die bij jouw wensen passen
 • salaris volgens schaal 9 van CAO Vermo (o.b.v. 36 uur tussen € 3.232,- en € 4.749,- bruto per maand)
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • een aantrekkelijke pensioenregeling via het ABP
 • 32 uur per jaar vrij te besteden aan persoonlijke ontwikkeling in de SRO Academie
 • gratis baanzwemmen in alle SRO baden en korting op zwemles en recreatief zwemmen voor jou en je gezin
 • een collectieve ziektekostenverzekering met korting op aanvullende- en tandartsverzekeringen
 • ontzettend leuke collega's en heel veel werkplezier bij een werkgever die serieus aandacht heeft voor mens en maatschappij!

Dit breng jij mee

Wij zoeken enthousiaste collega’s die elke dag weer het beste uit leerlingen weten te halen. Je kunt goed organiseren, bent zelfstandig en flexibel. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je bent pedagogisch sterk. Verder herken jij jezelf in het volgende:

 • je beschikt over een ALO-diploma
 • haal je binnenkort je diploma? Ook dan ben je welkom!
 • of je nu starter bent in het vak, of al ervaring hebt en een nieuwe uitdaging zoekt, vanuit de vakgroep is er een passende plek voor jou!
 • je hebt passie voor bewegingsonderwijs en wil je kennis delen en verder verdiepen met vakcollega's


Nieuwsgierig!

Leuk! Wij ook naar jou! Heb je nog vragen over de procedure? Onze recruitment afdeling komt graag met je in contact, bel of stuur een WhatsApp bericht via 06-22238840. Voor inhoudelijke vragen over de vacature, neem contact op met Sven Slop, via 06-81275292. Geen vragen meer? Solliciteer dan direct via de button en vertel ons meer over jezelf. Wij zijn benieuwd naar jou en beloven je snel te contacten!

 • Amersfoort, Utrecht
€ 4.749 per maand
Sportservice

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar
 • Amersfoort, Utrecht
€ 4.749 per maand
Sportservice