Skip to content

Facilitair medewerker Amerena

Amersfoort, Utrecht€ 2.845 per maandZwembad Amerena Amersfoort

Heb jij oog voor detail, twee rechterhanden en wil jij je inzetten om de bezoekers van Amerena in Amersfoort een onbezorgde tijd te geven? Dan is de functie facilitair medewerker wat voor jou!


Dit ga je doen

Wat ga je niet doen? Dat is misschien een betere vraag. In deze veelzijdige functie zet jij je in voor alle zaken die voor een bezoeker vanzelfsprekend lijken, maar die niet zijn. Zo zorg je voor al het klein materiaal in het complex. Denk aan toiletpapier, zeep, de luchtverfrissers periodiek vervangen, maar ook bestel en onderhoud jij zwemattributen als kurken en netten. Jij ziet wat er nodig is en houdt met een planning periodieke schoonmaak- en onderhouders werkzaamheden bij. Kleine klussen pak je zelf op en voor grotere klussen overleg je met het technisch onderhoudsteam van SRO. Ook zie je er op toe dat de schoonmaakwerkzaamheden goed worden uitgevoerd.

Jij zorgt dat alles op rolletjes loopt in ‘jouw’ bad en springt als een soort conciërge daar bij waar nodig. En is er hulp nodig op de vloer of bij een event? Extra leuk! Er zijn ongetwijfeld nog meer werkzaamheden, het is te divers om op te noemen, je moet het beleven! Onze huidige collega heet je graag welkom als versterking en deelt zijn kennis graag met jou.


Over Amerena

Het in 2018 geopende hypermoderne Amerena telt een doelgroepen bad, een multifunctioneel bad (25 m) met springplank en een wedstrijdbad (50 m) met olympische afmetingen, een multifunctionele sporthal volgens NOC*NSF richtlijnen, horecavoorzieningen en ruimte voor wellness, fysiotherapie, kantoren en een parkeergarage. Hiermee is Amerena aantrekkelijk voor topsport, verenigingen maar ook voor de individuele gebruiker. Jaarlijks faciliteren we meerdere landelijke sporttoernooien zoals NK zwemmen, interlands waterpolo en volleybal.


Dit bieden wij jou

Naast een afwisselende en verantwoordelijke baan met veel vrijheid bieden wij je graag:

 • een contract voor 20-24 uur per week. Mogelijk is urenuitbreiding in de toekomst mogelijk.
 • een goed salaris (CAO Vermo schaal 4, maximaal € 2.845 bruto o.b.v. 36 uur)
 • 8% vakantiegeld aangevuld met een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%
 • een aantrekkelijke pensioenregeling via het ABP
 • 32 uur per jaar vrij te besteden aan persoonlijke ontwikkeling in de SRO Academie
 • gratis baanzwemmen in alle SRO baden en korting op zwemles en recreatief zwemmen voor jou en je gezin
 • een collectieve ziektekostenverzekering met korting op aanvullende- en tandartsverzekeringen
 • ontzettend leuke collega's en heel veel werkplezier bij een werkgever die serieus aandacht heeft voor mens en maatschappij!

Dit breng jij mee

Vanuit je sociale karakter pak jij werk op wat er ligt. Je steekt graag je handen uit de mouwen en je bent ontzettend leergierig. Daarnaast:

 • heb je de mogelijkheid je uren te verdelen over 4 of 5 dagen per week
 • breng je facilitaire ervaring mee
 • ben je bereid EHBO en BHV te halen
 • heb je (meestal) een aanstekelijk goed humeur en zin om aan te pakken

Nieuwsgierig!

Leuk! Wij ook naar jou! Een cv of uitgebreide motivatiebrief vinden we niet zo belangrijk, we leren je graag kennen. Een dagdeel meelopen hoort ook bij de procedure, om te ervaren of de klik er is.

Heb je nog vragen over de vacature of procedure? Onze recruiter Wendy komt graag in contact met jou, bel of WhatsApp haar via 06-22238840.

Geen vragen meer? Solliciteer dan direct via de button. De vacature staat open tot 7 juni, maar kan eerder sluiten als we onze nieuwe collega hebben gevonden. Wacht dus niet te lang met reageren!

Amersfoort, Utrecht
€ 2.845 per maand
Zwembad Amerena Amersfoort

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar
Amersfoort, Utrecht
€ 2.845 per maand
Zwembad Amerena Amersfoort