Skip to content

Corporate Recruiter

Amersfoort, Utrecht€ 4.385 per maandHRM

Ben jij een recruiter die zich graag van veel kanten laat zien? Advies uitbrengen aan managers, werken aan employer branding en recruitmentmarketing uitbouwen? Ben je daarnaast niet vies van de bühne op gaan met onze vacatures? Dan zijn we op zoek naar jou!


Dit ga je doen

Recruitment is dit jaar één van de speerpunten van de strategie van SRO, er zijn al mooie slagen gemaakt en nu is het aan jou dit stokje over te nemen. Samen met je collega recruiter in Haarlem zorgen jullie voor de instroom van nieuwe medewerkers binnen alle facetten van de organisatie.


Je werkt vanuit het kantoor in Amersfoort, vanuit huis, onze SRO locaties of het kantoor in Haarlem. Dat alleen al maakt je werk flexibel. Je voelt de ruimte daar te zijn waar nodig en zodoende ook je werk in te richten.

De vacatures in de regio Eemland vallen onder jouw hoede. Van vacature intake tot de werving en begeleiding van de selectie, jij pakt het op. In samenwerking met een recruitmentmarketingpartner bepaal je welke campagnes uitgezet worden en houdt je de resultaten in de gaten. De selectiegesprekken worden veelal door de vacaturehouders zelf gevoerd, maar jij leidt het in goede banen en traint waar nodig nieuwe selectieleden op het gebied van gespreksvoering.


De te werven functies zijn zeer uiteenlopend, van zweminstructeurs en lifeguards voor de zwembaden tot projectleiders, schilders en vastgoedbeheerders voor vastgoed service en onderhoud en van buurtsportcoaches tot kantoorfuncties. Wij hebben ieder voorjaar weer een piek in het werven van zwembadcollega's bij het opengaan van onze buitenbaden, dit vraagt om een stuk creativiteit en flexibiliteit.


Naast het werven van onze nieuwe collega’s liggen er tal van projecten waar het team zich nu mee bezighoudt, denk hierbij aan selectieprocessen stroomlijnen, referral recruitment, onboarding en employer branding. Hier vragen wij ook jouw input. Met jouw ervaring kun jij een waardevolle bijdrage leveren aan ons recruitment team en de recruitment processen.


Dit bieden we jou
Naast een afwisselende en verantwoordelijke baan met veel vrijheid bieden wij je graag:

 • Een parttime contract, de uren overleggen we graag met je

 • Een goed salaris (CAO Vermo schaal 9, tot maximaal € 4.385,- o.b.v. 36 uur)

 • 8% vakantiegeld

 • Aangevuld met een mooie eindejaarsuitkering 8,33%

 • Een aantrekkelijke pensioenregeling via het ABP

 • 32 uur per jaar vrij te besteden aan persoonlijke ontwikkeling in de SRO Academie

 • Gratis baanzwemmen in alle SRO baden en korting op zwemles en recreatief zwemmen voor jou en je gezin

 • Een collectieve ziektekostenverzekering met korting op aanvullende- en tandartsverzekeringen

 • Ontzettend leuke collega's en heel veel werkplezier bij een werkgever die serieus aandacht heeft voor mens en maatschappij!

Dit breng je mee

 • Aantoonbaar succes in een vergelijkbare recruitment rol waarbij we zowel corporate als bureau ervaring interessant vinden. Verras ons maar met jouw relevante werkervaring en persoonlijkheid
 • Digitale skills en interesse om de arbeidsmarkt scherp in de gaten te houden en de juiste wervingskanalen per doelgroep in te zetten
 • Naast al je recruitment expertise breng je ook zeker wat kennis mee op het gebied van employer branding en AMC
 • Een verbindende en enthousiasmerende persoonlijkheid, van nature goed in stakeholdermanagement en je voelt snel aan hoe alle hazen lopen binnen SRO
 • Een probleemoplossende en creatieve mindset want zeg nou zelf … jij lost elke wervingsvraag op en bij het lezen van deze vacaturetekst jeuken jouw handen om er een nog leukere tekst van te maken ;)
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is noodzakelijk bij deze functie


Nieuwsgierig!

Leuk! Wij ook naar jou! Heb je nog vragen over de vacature of procedure? Onze recruiter Floyd komt graag met je in contact, bel of WhatsApp haar via 06-22238840. Geen vragen meer? Solliciteer dan direct via de button en vertel ons meer over jezelf. Wij zijn benieuwd naar jou en beloven je snel te contacten!


De vacature staat open tot we onze nieuwe collega gevonden hebben, wacht daarom niet te lang met reageren!

Amersfoort, Utrecht
€ 4.385 per maand
HRM

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar
Amersfoort, Utrecht
€ 4.385 per maand
HRM