Skip to content

Corporate Recruiter

Haarlem, Noord-Holland€ 2.984 - € 4.385 per maandHRM

Ben jij een recruiter die zich graag van veel kanten laat zien? Advies uitbrengen aan managers, werken aan employer branding en (telefonische) gesprekken voeren met kandidaten? Ben je daarnaast niet vies van de bühne op gaan met onze vacatures? Dan past werken bij SRO bij jou!


Wat ga je doen?

Recruitment is dit jaar één van de speerpunten van de strategie van SRO en dus hebben wij werk aan de winkel. Momenteel zitten we met een team van drie parttime recruiters, waarvan twee externen. Daarom zijn we op zoek naar twee vaste collega's, want er staat genoeg op de agenda voor komende jaren! Een nieuwe collega die vooral in Amersfoort werkt, en een collega in Haarlem.

Begin 2023 hebben wij een nieuw ATS, Recruitee, geïmplementeerd. Hierdoor is ons werk een stuk overzichtelijker geworden dan de jaren hiervoor. Al het digitale contact loopt via het systeem en managers weten precies waar hun kandidaat in het proces zit. Voordat dit proces opgestart is, krijg jij bericht van de hiring manager over de vacature die hij wil uitzetten. Jij haalt alle ins en outs op van de vacature en zorgt dat je goed geïnformeerd bent, zodat je een goede vacaturetekst kan opstellen en op de meest efficiënte manier de nieuwe collega kan werven. Dit doe je onder andere door middel van de vacature uitzetten op de nodige vacaturesites, sourcen en daar waar nodig campagnes uitzetten. Het screenen van de kandidaten en de managers ondersteunen met de rest van het proces behoort ook tot jouw werkzaamheden. 


De te werven functies zijn zeer uiteenlopend, van zweminstructeurs en lifeguards voor de zwembaden, projectleiders, schilders en vastgoedbeheerders voor vastgoed service en onderhoud tot buurtsportcoaches en kantoorfuncties. Wij hebben ieder voorjaar weer een piek in het werven van zwembad personeel bij het opengaan van onze buiten zwembaden, dit vraagt om een stuk creativiteit en flexibiliteit.


Naast het werven van onze nieuwe collega’s liggen er tal van projecten waar het team zich nu mee bezighoudt, denk hierbij aan selectieprocessen stroomlijnen, het schrijven van een referral beleid en employer branding. Hier vragen wij ook jouw input. Met jouw ervaring kun jij een waardevolle bijdrage leveren aan ons recruitment team en de recruitment processen.


Wat bieden we jou?

Naast een afwisselende en verantwoordelijke baan met veel vrijheid bieden wij je graag:

 • Een contract voor 24 uur per week. De werkdagen zijn flexibel en in overleg mogelijk. 
 • een goed salaris (CAO Vermo schaal 9, tot maximaal € 4.385,- o.b.v. 36 uur)
 • 8% vakantiegeld
 • aangevuld met een mooie eindejaarsuitkering 8,33%
 • flexibel werken met een goede combinatie van kantoor, SRO locaties en thuiswerken
 • een aantrekkelijke pensioenregeling via het ABP
 • 32 uur per jaar vrij te besteden aan persoonlijke ontwikkeling in de SRO Academie
 • gratis baanzwemmen in alle SRO baden en korting op zwemles en recreatief zwemmen voor jou en je gezin
 • een collectieve ziektekostenverzekering met korting op aanvullende- en tandartsverzekeringen
 • ontzettend leuke collega's en heel veel werkplezier bij een werkgever die serieus aandacht heeft voor mens en maatschappij!

Wat breng jij met je mee?

 • Aantoonbaar succes in een vergelijkbare recruitment rol waarbij we zowel corporate als bureau ervaring interessant vinden. Verras ons maar met jouw relevante werkervaring en persoonlijkheid
 • digitale skills en interesse om de arbeidsmarkt scherp in de gaten te houden en de juiste wervingskanalen per doelgroep in te zetten
 • Naast al je recruitment expertise breng je ook zeker wat op het gebied van employer branding en AMC
 • Een verbindende en enthousiasmerende persoonlijkheid, van nature goed in stakeholdermanagement zodat je snel aanvoelt hoe alle hazen lopen binnen SRO
 • Een probleemoplossende en creatieve mindset want zeg nou zelf … jij lost elke wervingsvraag op en bij het lezen van deze vacaturetekst jeuken jouw handen om er een nog leukere tekst van te maken ;)


Ben je nieuwsgierig?

Leuk! Wij ook naar jou! Heb je nog vragen over de vacature of procedure? Onze recruiter Marit komt graag in contact met je, bel of WhatsApp haar via 06-22238840. En wil je graag even sparren met Hannah Iriks, je toekomstig HR Manager? Bel haar gerust via 06-41411387. Geen vragen meer? Solliciteer dan direct via de button en vertel ons meer over jezelf. Wij zijn benieuwd naar jou en beloven je snel te contacten!

Haarlem, Noord-Holland
€ 2.984 - € 4.385 per maand
HRM

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar
Haarlem, Noord-Holland
€ 2.984 - € 4.385 per maand
HRM